Nyhedsbrevet Insight IVA – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IVA > Om IVA > Nyhedsbrevet Insight IVA

Insight IVA ønsker godt nytår

Velkommen til nyhedsbrevet fra IVA, hvor vi sætter fokus på forskning og uddannelse.

God læselyst og rigtig godt nytår til alle vores læsere.

Al Agami is looking for the perfect beat


Rapperen Al Agami er blevet optaget på bacheloruddannelsen, og Insight IVA fangede den omvandrende hip hop-encyklopædi til en snak om musicology, WikiLeaks og jagten på det perfekte beat.

Psykoanalyse og informationsvidenskab


Det blev til mange samtaler om subjektivitet, begær og informationskompetence, da ph.d.-studerende Niels-Peder Osmundsen Hjøllund besøgte Department of Library and Information Science på Indiana University i Bloomington. Læs mere om Niels-Peders besøg.

Se Niels Ole Finnemanns forelæsning om Big Data


Tag med professor Niels Ole Finnemann på rejse ind i Big Data og se video fra tiltrædelsesforelæsningen 21. november på IVA.

Job Stories – jobmarkedet serveret på et fad


Der var spændende erhvervsfolk på talerstolen den 3. december, da IVA holdt karriedag for de studerende. Læs deres pointer her, og kom et skridt foran.

Royalt studiejob i Konserveringsfagligt Videncenter


Midt imellem Amalienborg og Kastellet gemmer der sig et helt specielt bibliotek, og i denne lille perle har IVA-studerende Natasja Eulers fået arbejdet sig ind. Læs om Natasja arbejde.

Gør som mig – tag i praktik på et folkebibliotek


Iben Helding Ersgaard har været i praktik på Christianshavns Bibliotek. Hendes primære fokus var arrangementer, men hun fik samtidig indblik i andre daglige bibliotekaropgaver og lærte rigtig meget - både personligt og fagligt. Læs mere om Ibens praktikforløb.

IVA i Pressen


 Få et overblik over hvad IVAs forskere og studerende har tilført aviserne.

To ledige ph.d.-stillinger på IVA


Det Informationsvidenskabelige Akademi har opslået to ph.d.- stillinger. Læs mere om de to stillinger.For at besvare denne email skriv til nyheder@hum.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 05. januar 2015