Bibliotek – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

IVA > Bibliotek

IVA Biblioteket

IVA Biblioteket er et forsknings- og uddannelsesbibliotek, som primært betjener studerende, forskere og undervisere på IVA.
IVA Biblioteket er et offentligt bibliotek med adgang for alle. Læs mere om biblioteket.

VIGTIGT: IVA Biblioteket flytter
Biblioteket er grundet flytningen lukket fra fredag d.16. december til fredag d.13. januar begge dage inklusiv. Du kan i lukkeperioden aflevere bøger på Det Humanistiske Fakultetsbibliotek eller forsøge at genlåne dine bøger i REX.
Der er dog stadig adgang til Semesterhylden og studieteknik bøger frem til torsdag d.22. december og igen fra tirsdag d.3. januar på Søndre Campus.
Slut som afhentningssted
Fra d.5. december og også fremover, når IVA er flyttet, skal du hente reserverede bøger på Fakultetsbiblioteket og ikke på IVA.
Nøgler og print inden flytningen 
Har du en D-nøgle, er sidste dag for at få depositum retur i biblioteket torsdag d.15. december.   
Har du behov for at printe eller kopiere den sidste uge op til jul, husk da at købe print/kopi senest d.15. december. Vær opmærksom på at IVAs print og kopisystem afløses af det fælles HUM-system (læs på KU net). Derfor: Køb ikke flere kopi og print end du har brug for, vi kan ikke give penge retur. Scanning er gratis, og scanneren forbliver på IVA til torsdag d.22. december.
Støj og nedpakning
Fra mandag d.5. december vil Samlingen i C fløjens stueetage være under nedpakning. Vi henviser dig til læsepladserne på Broen, som først lukkes torsdag d.22. december. Har du behov for en stationær computer benyt C 3.12.
2017 
Biblioteket inviterer til rundvisning og information om nyheder m.m. i slutningen af januar.

Søg i katalog

Gå direkte til Katalogen (Rex)

Forskerpublikationer

Forskningspublikationer (Curis)

Vælg databaser

Databaser og søgetips